fbpx
Søg
Close this search box.

Stilrent materialevalg - både inde og ude

Boligerne er tegnet af Luplau & Poulsen og bygningen fremstår skarp, enkel og moderne. Facaden er holdt i lyse nuancer og altanernes forskudte placering skaber et varieret og levende udtryk. Træd indenfor i de indbydende lejligheder, der med sin velindrettede plantegning skaber gode muligheder for at sætte dit eget præg. I lejlighedens hjerterum – køkkenalrummet – finder du det veludstyrede HTH-køkken, der byder på alt i hårde hvidevarer. Badeværelset har en god størrelse med bruseniche og stilrene elementer. De fleste boliger har enten egen altan, fransk altan eller terrasseområde, mens der er elevator i bygningen og vaskeri i kælderen.

Svanemærket sikrer dejlige boliger, med stort lysindfald og et sublimt indeklima

Sætter du pris på bæredygtige materialer og et sundt indeklima? På Børglumvej 9 er boligerne svanemærkede, hvilket betyder at lejlighederne lever op til en række skrappe miljøkrav. Det betyder også, at de materialer, der er brugt i lejeboligen, er af gedigen kvalitet og opfylder kravene til f.eks. miljø- og sundhedsskadelige stoffer i alle boligens aspekter.

Høj kvalitet og bæredygtige valg
Imens Børglumvej 9 blev opført, blev hele byggeriet gennemgået af en uvildig tredjepart for at sikre at boligerne lever op til Svanemærkets strenge miljø- og kvalitetskrav. Det betyder blandt andet også, at der er et lavere energiforbrug til gavn for både dig og miljøet.

10 minutter på cykel til parker, skov og strand

Bo i attraktive Risskov – et aktivt og indbydende område nord for Aarhus. Her bor du tæt på byens puls med kun 15 minutters cykeltur til Aarhus centrum, hvor du finder mange butikker, caféer og restauranter. 

By

Udnyt den gode infrastruktur i området, hvor busserne kører ofte og letbanens to ruter får dig til midtbyens liv.

Strand

På bare 10 minutter på cykel kan du komme til Den Permanentes lækre sandstrand.

Skov

Riis Skovs rolige skovstier ligger også 2 km væk og indbyder til dejlige stunder.